Küplü Gazi İlkokulu

WEB https://kuplugazi.meb.k12.tr
Adres : Küplü Beldesi Merkez Mahallesi Şehit Nezir Kına Cad. No186 /Meriç/ EDİRNE
VİZYON : Çocuklarımızın teknoloji ile buluştuğu, kalıcı öğrenmenin teknolojiye bağlı olarak sürekli geliştiği bir eğitim yuvası olmak
MİSYON : Hedef kitlemize iyi bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak. Eğitim alanında öncü ve örnek olabilmek. Çağın gereğine uymak, hatta ötesine geçmek. Eğitim teknolojilerindeki gelişmeleri yakalamak ve geliştirmek. Üst öğrenim kurumlarına öz güveni yüksek,yeni yüzyılın gereksinimlerini yerine getirebilecek bilgi va becerilere sahip öğrenciler kazandırmak.
BAŞARILAR : 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA "İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE VE GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ/OKULUMUZ 4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN ELİF BUĞLEM TAŞKIN..... Gökhan TUNÇ Öğretmenimizin Koordinatörlüğünde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı´ nda Okulumuzda yürütmüş olduğu e-Twinning projelerinden "Beyaz Eldivenler" Projesi " Ulusal Destek Servisi tarafından Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmiştir...... 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA "İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE VE GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ/OKULUMUZ 4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN ZEYNEP EYLÜL UÇAR..... 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA "İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE VE GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ/OKULUMUZ 4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN AYTEN ÖYKÜ ALKAN.....

Öğretim Şekli : Normal
Servis :
Ulaşım : Küplü Beldesi´nin diğer yerleşim alanları ile ulaşımı minibüsler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Belde
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 13 km İl Merkezine 96 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILARI 1-"Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz” konulu resim yarışmasında Eylül KESKİN ilçe birincisi , 2-"Öğrenci Gözüyle Öğretmen” konulu resim yarışmasında Mervegül DALLI ilçe birincisi , Arif OCAK ilçe üçüncüsü, 3-“Enerji Verimliliği” konulu resim yarışmasında Arif OCAK ilçe birincisi, Yaren KAÇAKOĞLU ilçe ikincisi, Ramazan Kaan KORKUT ilçe üçüncüsü, 4- 47. Uluslararası UPU Mektup Yazma Yarışması"nda Arif OCAK, Recep Arda GÜNAL, Ahmet Aras ARABACI, Yaren KAÇAKOĞLU, Nehir TAŞKIN Okulumuzda seçilen öğrenciler aynı zamanda ilde de ilçemizi temsil ettiler. Ahmet Aras ARABACI İl Üçüncüsü, Arif OCAK il beşincisi olmuştur. 5-“İstiklal Marşı’nı Okuma Yarışması” nda Elif DAĞLI ilçe birincisi 6- Kırk Hadis Ezberleme ve Okuma Yarışması’nda Eylül KESKİN ilçe birincisi 7-Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında ilkokullar arası satranç turnuvasında Yaren KAÇAKOĞLU ilçe ikincisi, Yağız ERKAN ilçe üçüncüsü olmuşlardır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜPLÜ GAZİ İLKOKULU 2023 EĞİTİM VİZYONU PROJELERİ: 1 Edirne Okuyor 2 Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi 3 Okulum İçin Mahallem Seferber 4 Öğretmenim Yanımda 5 Bir Lisan Bir İnsan Projesi 6 Bir Türkü Bir Hikaye 7 Eko Okullar Doğa Dostu Nesiller Projesi 8 Karakter Eğitimi ve Değerlerimiz Projesi 9 Onlar Bizim Dostlarımız Projesi 10 Sanat Okulda 11 Şehrimiz Edirne Projesi 12 Şiir Okulda Projeleri